Biografija

UZEMLjENjE je beogradski alternativni rok-bend, nastao u novembru 2011. godine. Već na prvoj tonskoj probi, bend je doneo odluku da ne treba gubiti vreme sa obradama, s obzirom na to da je bilo i više nego dovoljno ideja da se bend posveti isključivo autorskom radu. U postavi 2 gitare, bas i bubanj, nema mnogo prostora za eksperimentisanje, tako da muziku odlikuju jednostavne ali britke i jasne gitare, a posebna pažnja posvećuje se tekstovima, koji imaju apelativnu ulogu na slušaoce i ljudsku svest. Tekstovi su društveno angažovani, sa jasnom kritikom na račun društvenog sistema, ali i čoveka kao pojedinca.
Vrhunac demo-faze bend je imao 02/08/2013, na 47. Gitarijadi u Zaječaru, gde je bend nastupio pred publikom, koja je brojala i više od 20.000 posetioca.
U julu 2014. objavljen je prvi studijski album „Mehanizam“, koji je dostupan kao fizičko izdanje (CD) i mp3-format.
U 2015. godini UZEMLjENjE nastupa na festivalima u regionu: „TLO Fest“ (Tomaševac/Srbija), „Desant na Drvar“ (Drvar/BiH), „Park Fest“ (Užice/Srbija), „Lake Fest“ (Nikšić/Crna Gora)…
Poslednji i najznačajniji nastup do sada bend je imao na „Future Shock“ bini na EXIT festivalu 2017.
U pripremi je drugi studijski album…

UZEMLjENjE nema manje ili više bitnih članova, autorska prava na sve pesme zadržava UZEMLjENjE, bez obzira na broj članova ili moguću promenu istih. Članovi benda su Dejan Milošević (gitara/vokal), Mladen Jovanov (bubanj), Dragoljub Milovanović (gitara) i Srđan Vujatović (bas).

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration